Lite tips för att lättare bli gravid

Jag vet inte själv om dessa fungerar men det står lite här och var att det kan fungera så det är väl bara att försöka :)

*Bisolvon
 Bisolvon är ett slemlösande läkemedel som kan köpas receptfritt på apoteket. Både mannen och kvinnan bör genomgå behandlingen så att bådas sekret tunnas ut. Ta ungefär 10-15 ml om dagen från mens och ett par veckor fram gör att livmodersekretet tunnas ut. Detta kommer att göra så att spermierna lättare kan ta sig fram. Barnlöshet beror ofta på att sekretet hos kvinnan är för tjockt.

*Ligg kvar i sängen
Ligg kvar i sängen 15-30 minuter efter sex. Genom att ligga kvar i sängen ca en kvart efter samlaget kan kvinnan hindra att spermierna ska åka ut igen. Lägg några kuddar under baken så får de små simmarna ytterligare hjälp ut i äggstockarna.

*Orgasm
Få orgasm samtidigt så får spermierna lite skjuts åt rätt håll. När kvinnan får orgasm dras modermunnen ihop sig, när mannen och kvinnan får orgasm samtidigt kan därför spermierna få hjälp och skjuts att ta sig in i livmodern och vidare ut i äggledarna vilket underlättar deras färd mot ägget. Ja, det kan vara svårt att få detta att stämma men man förlorar inget på att försöka.

Dessa uppgifter kommer från http://barnloshet.ifokus.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0